Garantie

GARANTIE EN KLACHTEN

Als je een klacht hebt over een product of dienst gekocht bij Duca del Cosma, neem dan contact met ons op via info@ducadelcosma.com. Vermeld in je e-mail een korte omschrijving, foto's van de discrepantie, je ordernummer en klantnummer. We zullen proberen zo snel mogelijk op je klacht te reageren.

Let op: klachten over artikelen die op Amazon of eBay zijn gekocht, kunnen alleen door de respectievelijke winkels worden verwerkt. Hetzelfde beleid is van toepassing op artikelen die in fysieke winkels zijn gekocht. Wij kunnen alleen aankopen afhandelen die zijn gedaan in onze eigen webwinkel.

GARANTIETERMIJN

 

De garantietermijn is volgens de consumentenwet 12 maanden. Mochten er buiten deze garantietermijn van 12 maanden klachten zijn over het product, dan is het mogelijk dat er sprake is van fabrieksgarantie. Dit wordt alleen in enkele specifieke gevallen toegepast. De garantie en garantietermijn zijn gebaseerd op de richtlijnen van Rijksoverheid.nl en European Consumer Centre De garantieperiode gaat in op het moment dat het product is gekocht.

Klachten die niet binnen de garantie vallen zijn: slijtage van zolen, bovenwerk, hielen en tenen, afgeven van kleuren/prints/ materiaal etc., slijtage van de inlegzolen/voering door overmatig transpireren, kapotte ritsen en andere sluitingen en alle overige klachten veroorzaakt door onjuist gebruik van het product. Duca del Cosma is niet verantwoordelijk voor eventuele ontmoedigingen en is niet aansprakelijk voor terugbetaling van een van de bovengenoemde gevallen. Mocht je om wat voor reden dan ook met ons niet tot overeenstemming kunnen komen over je klacht, dan kun je je zaak altijd voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag (www.sgc.nl).

 

BEPERKTE GARANTIE WATERDICHTHEID 

Duca del Cosma garandeert dat bepaalde golfschoenen waterdicht zijn (tot 4 cm boven het loopvlak) bij normaal gebruik, gedurende één jaar vanaf de datum van oorspronkelijke aankoop, op voorwaarde dat de schoenen geen sneden, schaafplekken, of andere schade hebben opgelopen en niet zijn onderworpen aan wijzigingen, oneigenlijk gebruik, verwaarlozing of ander misbruik.