Team Duca Del Cosma

Duca del Cosma is trots om samen te werken met internationale golfspelers om zowel hun prestaties te ondersteunen als de Italiaanse Golf Evolution naar een hoger niveau te tillen.

Georgia Hall - Winnares van een Major en ster van het Europese Solheim Cup-team

"Ik hou van alles aan het merk Duca del Cosma - van de kwaliteit van het ontwerp en het comfort van de schoenen tot het verhaal achter de Italiaanse stijl en vakmanschap."

Georgia Hall, de Britse Major-kampioene en Europese Solheim Cup-ster. Haar historische Major-overwinning op Royal Lytham & St Anne's in 2018, gekenmerkt door vier rondes onder de 70, was een bepalend moment. Met een ongelooflijke acht toernooizeges en een recente overwinning bij de Aramco Team Series - Londen, schittert ze als een achtvoudig Tour-kampioene.

Kelly tan - Tweevoudig Olympiër en speelster op de LPGA Tour

"De Bellezza combineert stijl en functionaliteit in gelijke mate en garandeert dat ik elke week opval op het veld. Het uitzonderlijke comfort en de grip zorgen ervoor dat ik op mijn best presteer!"

Tref Kelly, de Maleisische golf-sensatie, wiens levenslange liefde voor het spel haar in 2014 naar de LPGA Tour bracht. Ze vertegenwoordigde Maleisië trots in twee Olympische Spelen en droeg daarbij altijd Duca-schoenen. Kelly staat hoog aangeschreven als gewaardeerde ambassadeur van ons merk en belichaamt excellentie op de golfbaan.

Joost luiten - "Zesvoudig winnaar op de DP World Tour."

"Ik wilde voldoen aan de strenge eisen van de Tour-golf met schoenen uit de Joost Luiten-collectie, dus ik legde de nadruk op kracht en stabiliteit, aangezien mijn golfschoenen dienen als de basis van een goede swing."

Beroemde Nederlandse golfer Joost Luiten, een zesvoudig Europees Tour-kampioen, bereikte een hoogtepunt in zijn carrière met opeenvolgende holes-in-one tijdens een enkele week op de Europese tour, gekleed in Duca del Cosma-schoenen. We zijn buitengewoon trots om Joost te ondersteunen als onze gewaardeerde ambassadeur.

Erik Flores - Speler op de Canadian PGA- en Korn Ferry Tour

"De super sportieve Regent-schoenen passen bij elke golfoutfit in mijn garderobe, en ik hou ervan dat ik de schoenen net zo graag buiten de baan draag als erop!"

Maak kennis met de Amerikaanse professionele golfer Erik Flores. Opgegroeid te midden van de prachtige landschappen van Alta Sierra, maakt hij nu furore op de Canadese PGA en Korn Ferry Tours. We zijn verheugd om samen te werken met Erik om ons merk verder te verbeteren en te innoveren.

Daan huizing - Speler op de DP World Tour

"Het dragen van de Flyer heeft me geholpen om onder druk uiterst comfortabel te blijven, wat mijn beste seizoen op de Tour is geweest."

Daan is een Nederlandse professionele speler die de Irish Challenge Tour 2021 heeft gewonnen, waardoor hij kon deelnemen aan de DP World Tour. Duca tekende met Daan tijdens de Dutch Open 2022, waarna hij zich plaatste als T10 bij The Porsche European Open terwijl hij onze schoenen droeg. We zijn verheugd om Daan aan boord te hebben en zijn prestaties te blijven ondersteunen.

Pasqualle Coffa - Speelster op de Ladies European Tour

"Ik ben erg blij met mijn Ducas! Duca del Cosma maakt deel uit van mijn golfprestaties; de schoenen bieden me niet alleen comfort en stabiliteit, maar ook stijl om te schitteren op de fairways."

Maak kennis met Pasqualle, een toegewijde bewonderaar van Duca uit Nederland. Momenteel laat ze haar stempel achter op de Ladies European Tour en heeft ze haar zinnen gezet op ambitieuze golfinspanningen. Met onze schoenen als haar vertrouwde metgezellen ondersteunen we enthousiast haar reis naar het bereiken van grootsheid in de sport.