Duca del Cosma revolutioneert de golfmode en biedt de perfecte balans tussen design en technologie voor onze golfers. Stijlvol, gedurfd, klassiek, elegant en sportief - Duca del Cosma-stijlen brengen een frisse wind op golfbanen over de hele wereld. Onze geavanceerde golfschoentechnologie zorgt voor topcomfort voor al onze klanten. Schoenen voor op en buiten de golfbaan, met innovative cross-over mode geschikt voor sport en zaken.

 • ONZE TECHNOLOGIE

  Om uitstekende schoenen te produceren, gebruikt Duca del Cosma alleen hoogwaardig Nappa leer van de beste leerlooierijen in Italië, zachte voeringen en zolen van duurzame rubberverbindingen. In het hart van onze ontwerpen ligt een fusie van innovatieve materialen en nauwgezet vakmanschap. Onze golfschoenen zijn voorzien van geavanceerde waterdichte membranen die uw voeten beschermen tegen vocht terwijl ze luchtcirculatie toestaan voor optimale ventilatie, dit alles zonder de natuurlijke kenmerken van het leer te veranderen.

   

  Een integraal onderdeel van ons merk is het brede scala aan geavanceerde Airplay-zolen die beschikbaar zijn; van onze ultralichte, spikeless zolen die betere ondersteuning, comfort en verbeterde stabiliteit bieden tot onze functionele, gespijkerde zolen die optimale grip en de perfecte houding mogelijk maken. In onze zoolontwerpen zijn unieke combinaties van verschillend gevormde tractienoppen opgenomen, die samen met het Softspikes Pulsar Golf (fast twist 3.0) systeem dienen om tractie en prestaties te verbeteren, terwijl ze ongeëvenaarde keuzemogelijkheden bieden bij het kiezen van de perfecte golfschoen voor uw spel.

ARNEFLEX® MEMORY FOAM 

Arneflex® is een hoogwaardig opencellig polyurethaanschuim met buitengewone ademend vermogen en absorptiekracht. Het elimineert ook thermische gevoeligheid en is antibacterieel. De voordelen zijn onder andere: 

 • Volledige ventilatie, aangezien het materiaal 100% ademend is en lucht laat circuleren; 
 • Houdt je voeten droog door vocht te elimineren via het ingebouwde absorptiesysteem; 
 • Elimineert geuren door bacteriën te neutraliseren met een antibacteriële behandeling; 
 • Voorkomt vermoeidheid dankzij schokabsorptie; 
 • Langduriger schuim dankzij het geheugeneffect.