Verzenden & Levering

WAT GEBEURT ER NADAT IK EEN BESTELLING HEB GEPLAATST?

Je ontvangt binnen 24 uur na aankoop een orderbevestiging per e-mail. Er wordt een tweede bevestigingsmail gestuurd om je te laten weten dat je product(en) zijn verzonden en je kaart wordt gedebiteerd voor het totaalbedrag van de bestelling. 

 

* Disclaimer: geplaatste bestellingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Details in de orderbevestigingse-mail kunnen niet worden gewijzigd (d.w.z. product, hoeveelheden of afleveradres) na het afrekenproces. Zorg ervoor dat je alle gegevens controleert voordat je je aankoop voltooit.

Producten die niet in de bevestigingsmail zijn vermeld, maken geen deel uit van de bestelling. Verzonden bestellingen kunnen niet meer worden geannuleerd. Je kunt een bestelling echter wel binnen 30 dagen na aankoop retourneren. Bekijk ons ​​retourbeleid voor meer informatie over het retourneren van producten. Duca del Cosma behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren. 

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD? 

Nederland: 1 - 3 werkdagen
Europa: 2 - 7 werkdagen
Buiten Europa: 1 - 3 weken (varieert afhankelijk van de locatie) 

* We doen ons best om de levering op de aangegeven datum/tijd te garanderen. Houd er rekening mee dat leveringstermijnen als richtlijn fungeren en niet als garantie voor een leverdatum. Ondanks het feit we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om vertraging bij de levering te voorkomen, is dit soms toch niet te vermijden, vanwege omstandigheden die buiten onze controle liggen. We nemen contact met je op zodra we op de hoogte zijn van mogelijke vertragingen bij je bestelling. Tijdens bepaalde evenementen en uitverkoopperiodes kan het verwerken en leveren van bestellingen iets langer duren dan normaal, vanwege het grote aantal bestellingen.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN? 
  • Bestellingen onder € 99: standaard verzendkosten (verzendkosten kunnen per land verschillen)

  •  Bestellingen boven € 99: gratis

WAAR LEVERT DUCA DEL COSMA?

Onze producten worden wereldwijd verzonden.
* Houd er rekening mee dat als een bestelling van buiten de EU-regio (Europa) wordt geplaatst, je mogelijk extra kosten moet maken, zoals invoerrechten en douanekosten. Deze zijn voor eigen rekening en verschillen per land.

 

WORDT ER IN HET WEEKEND EN TIJDENS FEESTDAGEN GELEVERD?

Onze koeriers werken niet in op zondag of op feestdagen. Alle bestellingen die in deze periodes worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden.

 

HOE VOLG IK MIJN BESTELLING?

Na het versturen van de bestelling ontvang je een e-mail met de trackinginformatie.