Georgia Hall - Major-winnaar en Europese Solheim Cup-ster

"Ik hou van alles aan het merk Duca del Cosma - van de kwaliteit tot het ontwerp en het comfort van de schoenen, tot het verhaal achter het Italiaanse vakmanschap." 

Europese Solheim Cup-ster en Britse Major-kampioene, Georgia Hall, markeerde haar historische Major-overwinning op Royal Lytham & St Anne's in 2018, met vier rondes onder de 70 scoorde. Dit cruciale moment in haar carrière was een bepalend moment in de koers van haar golfspel. Met acht toernooizeges en een recente overwinning bij de Aramco Team Series - Londen, schittert ze als achtvoudig Tour-kampioene op de LPGA Tour. 

Joost Luiten - Zesvoudig winnaar van de DP World Tour

"Met de Joost Luiten golfschoenen collectie wil ik voldoen aan de strenge eisen van de Tour dus heb ik veel nadruk gelegd op kracht en stabiliteit, aangezien mijn golfschoenen dienen als de basis van een goede swing."  

Nederlandse bekendste golfer en zesvoudig Europees Tour-winnaar Joost Luiten bereikte een carrièrehoogtepunt met back-to-back holes-in-one tijdens een enkele week op de Europese tour, terwijl hij Duca del Cosma-schoenen droeg. We zijn enorm trots om Joost te ondersteunen als ambassadeur van ons merk, en op onze samenwerking met de golfschoenen uit de Joost Luiten-collectie. 

Kelly Tan - Tweevoudig olympiër en LPGA Tour-speler

"Ik geloof dat de Duca-golfschoenen zo innovatief zijn ontworpen dat ze hun functie overstijgen. De kwaliteit van de golfschoenen geeft me vertrouwen en biedt me de ondersteuning om zowel op als naast de baan te presteren." 

Maak kennis met Kelly, de Maleisische golfsensatie wiens levenslange liefde voor het spel haar naar de LPGA Tour leidde in 2014. Ze vertegenwoordigde trots Maleisië in twee Olympische Spelen, altijd met Duca-schoenen. Kelly staat hoog aangeschreven als ambassadeur van ons merk en vertegenwoordigt haar uitmuntendheid op de golfbaan. 

Evan Harmeling - PGA Tour-speler

"De Girona's zijn mijn favoriet. De ondersteunende structuur van de schoen en het gemak van de pasvorm en de stijl maken het leuk voor me om ze elke keer weer aan te doen. Ze zijn een echte blikvanger." 

Princeton-afgestudeerde Evan Harmeling maakte een opmerkelijke impact op de PGA Tour na succes op de Korn Ferry Tour. Zijn top-10 finish bij de Puerto Rico Open en memorabele hole-in-one bij de VISA Open de Argentina benadrukken zijn vaardigheid en toewijding aan de sport. Evan speelt met een unieke gelukscombo: Duca del Cosma-golfschoenen gecombineerd met sokken met de gezichten van zijn dochters, waarbij hij naast zijn serieuze golfcarrière ook zijn rol als toegewijde vader toont. 

Pasqualle Coffa - Speler van de Ladies European Tour

"Ik ben erg blij met mijn Ducas! Duca del Cosma maakt deel uit van mijn golfprestaties, de schoenen geven me niet alleen comfort en stabiliteit, maar ook stijl om te schitteren op de fairways." 

Maak kennis met Pasqualle, een toegewijde Duca ambassadeur uit Nederland. Momenteel timmert ze aan de weg op de Ladies European Tour en streeft ze haar ambitieuze golfdoelen na. Met onze golfschoenen als haar vertrouwde metgezellen ondersteunen we enthousiast haar reis naar grootsheid in de sport. 

Daan Huizing - DP World Tour-speler

"Ik hou van de sportieve stijl van de golfschoenen. Het is geweldig om nauw samen te werken met het bedrijf om hoogwaardige golfschoenen te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van verschillende omstandigheden op de DP World Tour." 

Daan is een Nederlandse professionele golfer die de Irish Challenge Tour 2021 won, waardoor hij kon deelnemen aan de DP World Tour. Duca tekende met Daan tijdens de Dutch Open 2022, waarna hij zich op T10 plaatste bij The Porsche European Open met onze schoenen. We zijn verheugd om Daan aan boord te hebben en zijn prestaties te blijven ondersteunen.

AYDAN VERDONKPro Golf Tour speler  

"De spikeschoenen verbeteren absoluut mijn golfprestaties. Ze zorgen voor betere grip, vooral op natte ondergronden, wat me een stevigere basis geeft."

Maak kennis met Aydan Verdonk, een 25-jarige professionele golfer gedreven door een krachtige missie. In zijn jeugd koesterde hij dromen om een voetbalshirt te dragen. Met zijn veelzijdige sportachtergrond vertegenwoordigde Aydan ook het Nederlandse rugbyteam. Hij is buitengewoon toegewijd aan een professionele golfcarrière. Met het winnen van zijn eerste Pro Golf Tour in Egypte dit jaar, heeft Aydan een veelbelovende golfloopbaan voor de boeg.

Rosanne Boere

''Sinds enkele jaren draag ik Duca del Cosma golfschoenen. Het comfort en de sportieve stijlen hebben me verliefd laten worden op het merk; ik voel me echt onderdeel van de Duca-familie.'' 

Het opkomende Nederlandse golftalent Rosanne Boere, geboren in 2005, is al vroeg in haar carrière lid geworden van Team Duca. Ze vergaarde nationale bekendheid toen ze haar plek veroverde in de NGF-selecties en uiteindelijk Jong Oranje. Het winnen van het Italiaanse Girls International Championship en het Nationaal Open benadrukt haar meteorische opkomst en veelbelovende toekomst in de golfsport. Namens Team Duca nam ze deel aan de Beat the Pro- en Pro-Am-evenementen tijdens het Dutch Open-toernooi van 2022.