Nieuwe Winter Golfschoenen Collectie | Dames Winter Golfschoenen | Heren Winter Golfschoenen | Duca del Cosma
11 October 2022

Nieuwe Herfst/Winter Collectie '22

Winter Golfschoenen Collectie - Dames & Heren Wintergolfschoenen | Duca del CosmaDuca del Cosma lanceert zijn sensationele herfst/winter ’22 collectie van handgemaakte wintergolfschoenen en winter golflaarzen. Met een overvloed aan stijl- en spel verbeterende aspecten biedt het golfers een golfschoen van topkwaliteit voor de koudere maanden. 

De nieuwe collectie is aangevoerd door de geheel nieuwe BOLOGNA en TOSCANA dames- en heren golflaarzen, speciaal ontworpen voor de herfst- en winterperiodes op de golfbaan. Sommige ontwerpen zijn zelfs gemaakt met super zachte bontvoering voor een extra modieuze look, die tevens nóg meer warmte biedt in de kou. 

"We hebben de prachtige herfst/winter ’22 collectie voor de komende koudere maanden zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat golfers met vertrouwen kunnen blijven spelen terwijl ze er goed uitzien, zegt Frank van Wezel, voorzitter van Duca del Cosma."De nieuwe stijlen en uitgebreide kleuropties die worden aangeboden, geven golfers een reden om de komende maanden enthousiast te worden over golf, wetende dat hun Duca-schoenen een waanzinnige stijl en prestatie naar de fairways brengen, voegde hij eraan toe.

Voor de herfst en wintercollectie van golfschoenen heeft Duca del Cosma vijf heren- en acht damesstijlen geselecteerd voor zijn AW22 schoenenassortiment dat bescherming, grip en comfort biedt in de meest uitdagende speelomstandigheden. In totaal zijn er 24 verschillende kleurencombinaties beschikbaar voor golfers om uit te kiezen.

Benieuwd geworden naar de heren winter golfschoenen collectie?

BEKIJK HEREN WINTER GOLFSCHOENEN

BEKIJK DAMES WINTER GOLFSCHOENEN

Meer lezen over de nieuwe herfst/winter collectie 2022?

LEES BLOG | HEREN WINTER COLLECTIE 2022

LEES BLOG | DAMES WINTER COLLECTIE 2022

Reactie plaatsen