BLACK FRIDAY KORTINGEN - 18 TOT 28 NOVEMBER

ITALIAANS DESIGN

HANDGEMAAKT IN EUROPA

GRATIS VERZENDING VANAF €100,-

BLACK FRIDAY SALE 2023

Wat is Black Friday?

Black Friday is origineel begonnen in de Verenigde Staten, en is een shopevent waarbij winkels, websites en retailers de prijzen van de producten verlagen. De kortingen die dan worden gegeven zijn vaak de hoogste in het jaar, wat het black friday event zo populair maakt. Ook in Nederland is black friday al een aantal jaar hét kortingsevenement waar de consument naar uitkijkt. 

Wanneer is het Black Friday?

Black Friday vindt van origine plaats op de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, die elk jaar op de vierde donderdag in november valt. Black Friday 2022 valt op 25 november, dus zet deze dag alvast in uw agenda. Bij Duca Del Cosma begint de Black Friday Sale op 18 november, en zal deze duren tot 28 november: een periode van 10 dagen lang korting op golfschoenen!

Wat kan ik verwachten van Duca Del Cosma tijdens het Black Friday Event?

Bij Duca Del Cosma begint het Black Friday Event in de nacht van 17 op 18 november, en zal duren tot 28 november. Gedurende deze periode kunt u profiteren van exclusieve aanbiedingen voor geselecteerde producten uit onze heren- en damescollecties. Binnen de geselecteerde producten in de heren collectie vallen onze heren golfschoenen, heren winter golfschoenen en heren golf laarzen. De geselecteerde producten in de dames collectie bevatten onze dames golfschoenen, dames winter golfschoenen en dames golf laarzen. 

SHOP NU

Bekijk mijn winkelmand

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Verzending Wordt berekend in de volgende stap

Totaal

Wereldwijde levering in 7 werkdagen en verlengde retourperiode van 30 dagen

Ga naar checkout