Gift Card Policy | Duca del Cosma

Duca del cosma CADEAUBONNEN

Aankoop en/of gebruik van Duca del Cosma-cadeaubonnen betekent acceptatie van alle voorwaarden die van toepassing zijn op de kaart. Kaart kan worden gebruikt voor aankopen op www.ducadelcosma.nl. De kaart mag niet worden geretourneerd, toegepast op eerder gekochte artikelen of worden gebruikt om een andere e-cadeaubon te kopen. De kaart kan niet worden ingewisseld voor contant geld, tenzij wettelijk vereist. Bescherm deze kaart als contant geld, want wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van uw kaart zonder uw toestemming. Bij beschadiging, verlies of diefstal kan de Kaart alleen worden vervangen met het originele aankoopbewijs voor het resterende saldo in onze administratie op het moment dat de Kaart wordt gerapporteerd. Doorverkoop van de Kaart is ten strengste verboden en de tegoeden op de Kaart zijn niet overdraagbaar. Kaart heeft geen vervaldatum. We zullen een Card die door fraude is verkregen niet honoreren. Voor meer informatie en voorwaarden bel 085-2500010.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN GESCHENKKAART AANKOOP ONTVANG?

Als je een E-cadeaubon hebt besteld, ontvangt de ontvanger de kaart binnen 10 minuten na aankoop per e-mail.

HOE WORDEN CADEAUBONNEN GELEVERD EN WAT ONTVANGT DE ONTVANGER?

E-cadeaubonnen worden binnen 10 minuten na uw aankoop naar de ontvanger gemaild. De e-mail die naar de ontvanger is verzonden, bevat een link om de e-cadeaubon online te ontvangen. Wanneer de ontvanger de link opent, ziet hij het nummer van de cadeaubon, de QR-code en het bedrag.

KAN IK DE AANKOOP VAN MIJN CADEAUBON ANNULEREN?

Het spijt ons, maar zodra een cadeaubon is gekocht, kunnen we de bestelling niet meer annuleren. Maak je geen zorgen, we hebben veel uitzonderlijke golfproducten die je met je kaart kunt kopen.

WAAR KAN IK MIJN E-CADEAUKAART INWISSELEN?

Cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld op ducadelcosma.nl. Duca del Cosma E-Gift Cards worden alleen online geaccepteerd en niet in winkels.

ZIJN ER GRENZEN AAN HOE IK MIJN CADEAUBON MAG INWISSELEN?

Cadeaubonnen en E-cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om extra cadeaubonnen te kopen. Er kunnen maximaal 5 E-Gift Cards per bestelling worden gebruikt.

ZIJN ER GRENZEN AAN HOEVEEL KAN IK AAN EEN CADEAUBON TOEVOEGEN?

Ja, elke cadeaubon is beperkt tot een waarde van €250,-.

HOE KAN IK MIJN CADEAUBON INWISSELEN?

Het is heel gemakkelijk om je cadeaukaart als betaling te gebruiken. Voeg gewoon artikelen toe aan uw winkelwagentje op www.ducadelcosma.nl en doorloop het afrekenproces. De cadeaukaart en cadeaukaartcode# kunnen worden ingevoerd op het factureringsscherm, net rechts van het gedeelte voor creditcardbetalingen.

HOE KAN IK MIJN CADEAUBON ALS GESTOLEN MELDEN?

Om uw cadeaukaart als gestolen te melden, kunt u contact opnemen met de klantenservice via 085-2500010 of info@ducadelcosma.com. U moet een aankoopbewijs overleggen om een vervangende cadeaukaart te ontvangen voor de resterende waarde op de kaart.

VERVALT MIJN CADEAUBON?

Nee, het saldo van de cadeaubon vervalt nooit.

KAN IK MEER GELD TOEVOEGEN AAN MIJN CADEAUBON?

Nee, u kunt geen geld meer toevoegen aan een bestaande cadeaukaart. Zodra je het kaartsaldo hebt opgebruikt, is het niet meer bruikbaar. U kunt altijd terugkomen op www.ducadelcosma.nl om nog een cadeaubon te kopen.

WAT GEBEURT ER ALS IK MIJN CADEAUBON INWISSEL EN DAN HET ITEM DAT IK HEB GEKOCHT RETOURNEER?

Geen probleem. Als je een artikel retourneert dat met een cadeaubon is betaald, sturen we je binnen 7 dagen na ontvangst van je retour een nieuwe cadeaubon.

WAAROM ONTVANG IK EEN FOUT WANNEER IK MIJN CADEAUBON PROBEER TE GEBRUIKEN ALS BETALING OP www.ducadelcosma.nl?

Als je problemen hebt met het inwisselen van je cadeaubon, neem dan contact op met de klantenservice op 085-2500010 of info@ducadelcosma.com en we kunnen je helpen.