EUROPA vs. AMERIKA

Shop onze exclusieve Italian Showdown-collectie met maar liefst 15% korting! Gebruik de code TITANSCLASH15 bij het afrekenen en support jouw team in Duca Stijl!

SHOP HEREN

1 van 4

SHOP DAMES

1 van 4

Italian Showdown | EU vs. VS

Ontdek onze exclusieve Italian Showdown Collectie en toon je steun voor je favoriete team in stijl terwijl de strijd zich ontvouwt in Rome!

Bij Duca del Cosma begrijpen we de intense rivaliteit die aan de basis ligt van het meest opwindende golfgevecht van het jaar, dat zich afspeelt in het hart van Rome. Terwijl de Europese en Amerikaanse teams strijden om de hoogste eer, vieren we de passie voor golf en de competitieve geest die dit evenement aandrijft.

In de schaduw van eeuwenoude Romeinse ruïnes komen twee continenten samen voor een onvergetelijke golfshowdown. De sfeer is doordrenkt van rivaliteit en patriottisme, waar de mentaliteit van 'EU' tegen 'USA' tot het uiterste wordt gedreven. Het is een unieke gelegenheid waar sportieve concurrentie tot leven komt en golffans van beide zijden van de Atlantische Oceaan zich verenigen.

Duca del Cosma is er trots op actief te zijn in zowel Europa als de Verenigde Staten, en we begrijpen de passie die deze rivaliteit met zich meebrengt. Onze golfschoenen, geïnspireerd door de Italiaanse erfgoed en ontworpen voor prestaties, zijn gemaakt om je spel te verbeteren, ongeacht aan welke zijde van de rivaliteit je de voorkeur geeft.

Betreed de fairway in stijl en comfort en draag bij aan het epische golfgevecht dat Rome in zijn greep houdt. Duca del Cosma brengt Italiaanse passie naar deze wereldwijde competitie en nodigt je uit om deel uit te maken van het verhaal.

Ontdek onze exclusieve collectie golfschoenen en ervaar de golfrivaliteit op zijn best te midden van de schoonheid van Rome.