Media & Pers

DUCA DEL COSMA LEGT NEDERLANDSE TOUR-STER JOOST LUITEN VAST

joost luiten duca del cosma sponsorship

De zesvoudig winnaar van de European Tour gaat ​​onderscheidend schoeisel van het Italiaanse merk dragen.

Het Italiaanse golf modemerk Duca del Cosma heeft vandaag aangekondigd dat Joost Luiten, de Nederlandse ster van de European Tour, de handgemaakte leren schoenen van het merk gaat dragen in een meerjarige deal vanaf 1 januari 2021. Luiten, zesvoudig winnaar van de European Tour, is de eerste Tour-speler wereldwijd die is vastgelegd door het snelgroeiende merk, dat nu in Breukelen is gevestigd en geleid wordt door voormalig mede-eigenaar van HI-TEC, de Nederlander Frank van Wezel.

"Het vastleggen van Joost is een belangrijk statement van het merk Duca del Cosma, dat al onze dealers een zal boost geven bij het presenteren van de spectaculaire collectie van dit jaar aan hun klanten", aldus Frank. "Als een van 's werelds beste spelers onze nieuwste modellen draagt, maakt dit een aanzienlijk verschil in het profiel van het merk - niet alleen in Nederland en de rest van Europa, maar in alle 30 landen waar Duca del Cosma wereldwijd wordt verkocht. ” voegde hij eraan toe.

Als eerste Nederlandse golfer die twee keer zijn nationale Open titel won (2011 en 2013), speelt Luiten het komend seizoen in de nieuwste waterdichte soft spike schoenen en spikeless sneakerstijl-modellen. Alle premium schoenen in de Duca del Cosma golfcollectie worden exclusief ontworpen in Italië door Creative Director Baldovino Mattiazzo - ontwerper van de eerste spikeless golfschoen in 2006 - en gemaakt in Portugal.

"Ik ben er erg trots op dat ik de stijlvolle en comfortabele Duca del Cosma-schoenen draag, die volgens zo'n hoge standaard in Europa worden ontworpen en gemaakt", zei Joost, die zich gekwalificeerd heeft voor de seizoensafsluiting van de European Tour, de DP World Tour Championship in Dubai.

"De band van het merk met Nederland maakt het voor mij nog specialer en ik kan niet wachten om deze kenmerkende schoenen op mijn tournee te promoten, zowel op als buiten de golfbaan", voegde hij eraan toe.

De 34-jarige golfer hoopt in september zijn hattrick van KLM Open-overwinningen te voltooien op de Bernardus golfbaan. Duca del Cosma is sinds 2018 verbonden aan het KLM Open als belangrijke sponsor en levert opnieuw schoenen aan de honderden vrijwilligers en functionarissen van een van de populairste events op de Europese Tour.

In totaal heeft Luiten acht toernooioverwinningen behaald sinds hij in 2006 prof werd op +5 en heeft hij meer dan € 12 miljoen aan prijzengeld verdiend. Zijn overwinningen heeft hij behaald in Frankrijk, Oostenrijk, Maleisië, Wales en Oman, waar hij in 2018 zijn laatste titel won bij de inaugurele NBO Oman Open. Hij vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Spelen van 2016 en in drie WK-wedstrijden. Details van de nieuwste Duca del Cosma reeksen zijn te vinden op www.ducadelcosma.com

Voor meer informatie over Duca del Cosma:
Caroline van Wezel, Duca del Cosma: 06-46241984 of e-mail caro@ducadelcosma.com
John Collard, Sports Impact: +44 (0) 208549 5500 of johnc@sports-impact.com.
Afbeeldingen (foto's, video's en logo's) voor publicatie zijn te vinden via deze link.

Nieuws 2021

https://www.sgieurope.com/product-and-marketing/del-cosma-designer-wins-at-global-footwear-awards/88827.article
https://www.bunkered.co.uk/gear/duca-del-cosma-reveals-stylish-ss21-shoe-collection
https://www.golfmagic.com/equipment-news/duca-del-cosma-sets-pace-advanced-shoe-collection
https://www.morningreadbusiness.com/industry-news/release/2021-01-12/duca-del-cosma-growth-initiative-calls-for-an-expanded-sales-force
https://pluggedingolf.com/duca-del-cosma-camelot-golf-shoe-review/

Overig nieuws 2020

https://golfbusinessnews.com/news/new-products/duca-del-cosma-launches-pro-shop-promotion/
https://golfbusinessnews.com/news/people/duca-del-cosma-strengthens-its-european-sales-team/
https://nwgolfadventures.com/duca-del-cosma-coming-to-the-united-states/
https://golfbusinessnews.com/news/corporate/duca-del-cosma-expands-us-sales-team/
https://pluggedingolf.com/duca-del-cosma-flyer-golf-shoe-review/
https://www.telegraaf.nl/financieel/795953005/golfschoen-op-maat?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp
https://triadgolf.com/2020/11/20/fashionable-shoemaker-brings-a-slice-of-italy-to-united-states/

Voor persvragen kun je een e-mail sturen naar onze klantenservice; info@ducadelcosma.com. Wij zullen verzoeken doorsturen naar de betreffende partij.

Bekijk mijn winkelmand

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Verzending Wordt berekend in de volgende stap

Totaal

Wereldwijde levering in 7 werkdagen en verlengde retourperiode van 30 dagen

Ga naar checkout